Nieuws

 

Eindconcert Verdiepingsjaar vrijdag 8 juni 2018

De cursisten van het Verdiepingsjaar Koordirectie 2017-2018 presenteren zich tijdens hun eindpresentatie, als dirigenten van het MDO-practicumkoor. Zij hebben zich dit jaar verdiept in een aantal koorwerken, en laten deze avond zien welke interpretaties deze verdieping heeft opgeleverd. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis, aanvang 20.00 uur. 


15 juni 2018 - OPEN DAG dirigentenopleidingen. 

Op vrijdag 15 juni ben je van harte welkom tijdens onze OPEN DAG. Het programma die dag begint om 9:45 uur met koffie/thee. Om 10:00 uur krijg je uitleg over de opbouw van de diverse opleidingen, cursussen en studiedagen voor koordirigenten, die het UCK te bieden heeft. Daarna woon je lessen bij van de Basiscursus en van de beide groepen van de Meerjarige Dirigenten Opleiding (MDO) en maak je kennis met de docenten. Ook krijg je enkele korte voorbeeldlessen.

De cursisten van MDO-I verzorgen een lunchpauzeconcert. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Om 13:30 uur is de OPEN DAG ten einde. Voor meer info wbrouwers@uck.nl


23 juni 2018 - Examenconcert MDO II

De cursisten van de Meerjarige Dirigentenopleiding zwaaien af! Op 23 juni is hun openbare examenconcert, waarbij elke cursist twee werken zal dirigeren. Met behulp van een groot aantal gastzangers is een examenkoor geformeerd waarmee de afgelopen maanden hard is gewerkt. De kroon op de opleiding, het hoogtepunt van het jaar. Toehoorders zijn van harte welkom, toegang is gratis. Aanvang 20.00 uur, Marnixzaal in het UCK. 

Copyright © 2014-2018 Utrechts Centrum voor de Kunsten. Alle rechten voorbehouden.